Nieuws met Klasse – leraren & directeurs

Vorig jaar lag Klasse onder vuur. Door het bezuinigingsbeleid van de Vlaamse regering dreigde Klasse helemaal te verdwijnen. Daarop ging de redactie van Klasse op zoek naar nieuwe manieren om degelijk onderwijsnieuws bij de leraren te krijgen. Dit is het nieuws dat we onlangs kregen:

Op papier

Volgende week belandt het magazine “Van nu tot de zomer” in alle scholen. Een unieke, exclusieve Klasse uitgave, jouw gids voor de eindspurt naar de zomer. Met tips van de Lerarenkaart voor de paasvakantie, inspirerende verhalen en klasideeën voor het hele derde trimester en lectuur-, actie- en reistips voor de zomervakantie.

Deze gids is een hebbeding. Vierkant en helemaal anders dan het vertrouwde magazine dat je vijfentwintig jaar lang van Klasse kreeg. Je krijgt hem niet meer in je brievenbus, maar je pikt hem op in je lerarenkamer. Let wel: deze exclusieve bewaargids van Klasse verschijnt in beperkte oplage. Enkel de snelste leraren krijgen er eentje te pakken. Je school kan geen extra bestelling plaatsen, maar je vindt de gids ook op www.klasse.be.

Vanaf september zijn er vier nieuwe publicaties, verspreid over het schooljaar. Niet meer thuis in je brievenbus, maar net als “Van nu tot de zomer” op te pikken in je school.

Online

Online hoef je geen drie maanden te wachten op inspiratie en ondersteuning. Klasse biedt het hele jaar door een uitgebreid, gevarieerd en actueel aanbod aan. Vind het allemaal via www.klasse.be/leraren, Facebook, Twitter, enz …
Om je nog beter te bedienen, werkt de redactie een gloednieuwe website uit met gepersonaliseerde inhoud en schakelen we een tandje hoger op de sociale media. Vanaf 1 september 2015, dagelijks op smartphone, tablet of gewoon via je computer. Volg alle digitale kanalen van Klasse nu al.

klassemdb_full