Knuffel maken voor kleuters

3VV ging een project aan met de derde kleuterschool van Hagelstein. Een tekening van kleuters wordt niet altijd bijgehouden. En het is Ā jammer dat een tekening die soms herinneringen bevat verdwijnt. Daarom hebben de leerlingen van 3VV deze tekening vereeuwigd in een knuffel. De leerlingen kregen eerst theorie over kleutertekeningen, waardoor ze nu bijvoorbeeld weten wat een kopvoeter is.

Het was niet gemakkelijk want er moest genaaid worden en de uitdaging lag er in om de tekening zo goed mogelijk na te maken. Maar als leerkracht kan ik zeggen dat ze er met glans in geslaagd zijn. En het was fijn om te zien, hoe goed ze het wouden doen voor die kleutertjes en dat de lat voor zichzelf hoger lag dan normaal. Het was dan ook een heel dankbare job om deze knuffels te mogen gaan afgeven en een lach te zien op al die mooie snoetjes.

Mijn leerlingen waren teleurgesteld dat ze de knuffels niet zelf mochten brengen dus maakte we kleine filmpjes zodat elke kleuter kon zien wie de knuffel gemaakt had. Nadien kregen we nog post van de kleuterjuf met foto’s van de kleuters die trots hun knuffel toonden.

Een geslaagd project 3VV!

2 blije kleuters

DSC09738 DSC09737

1 reactie op “Knuffel maken voor kleuters

  1. Superleuk!! šŸ™‚ echt een toffe opdracht die ik deze zomer eens zelf ga uitvoeren van een tekening van mn zoontje!

Reacties zijn gesloten.