Klasse blijft bestaan, maar …

Vandaag kregen we nieuws van Klasse. Klasse kreeg in oktober van de Vlaamse regering een mes in de rug maar blijft nu toch bestaan. De communicatie op papier wordt flink teruggeschroefd en de doelgroep wordt grotendeels beperkt tot de leraren. Zo treffen de besparingen vooral onze ouders en onze leerlingen.

klasse_gewijzigd

Meer op het web

“Multimediaal” is het buzzword dat valt. Het wordt een “multimediale mix van formats en kanalen” met meer en verschillende kanalen: een vernieuwde website klasse.be, sterkere digitale formats, nieuwsbrieven op maat, actievere socialemediakanalen en betere samenwerkingen met andere media.

Minder op papier

Klasse komt vier maal per schooljaar met een nieuwe papieren publicatie voor leraren. Die wordt aangevuld met een beperkte printcommunicatie voor ouders en kansengroepen. De Lerarenkaart en acties op het veld blijven ook bestaan.

En nu?

Voorlopig blijven de websites Klasse voor Leraren en Klasse voor Ouders, de Lerarenkaart, de nieuwsbrieven en socialemediakanalen doorlopen, weten we. De website van Maks en die van Yeti *******.
Het komende half jaar werkt de redactie van Klasse aan de vernieuwing. Ze lanceert het nieuwe project in september 2015.

Blijf erbij!

Volg de kanalen van Klasse voor leraren:

Volg de kanalen van Klasse voor ouders: