Basket – de finale komt er aan

Afgelopen weken namen drie teams het tegen elkaar op in ons basketbaltornooi. Zij probeerden hun plaats te veroveren in de finale, nu donderdag, waarbij ze het zullen opnemen tegen een leerkrachtenploeg.

De eerste wedstrijd kwamen team 2 en team 3 tegen elkaar uit. De beide teams waren gewaagd aan elkaar. Dit was dus een knappe prestatie van ons jongste team! Uiteindelijk werd de wedstrijd beëindigd met 6 – 0.

Dinsdag 20 oktober moest ons jongste team het opnieuw opnemen tegen een team van het 5de jaar. Net als de vorige jaren, waren zij erg gedreven om in de finale te geraken. Ze gingen er meteen voor tijdens de wedstrijd en zorgden voor een knappe overwinning: 11 – 2.

Tot slot de beslissende wedstrijd op donderdag 22 oktober. Twee teams van het 5de jaar namen het tegen elkaar op. Met een einduitslag van 10 – 2 konden Axel, Yannick, Matthias, Jorgen en Keanu zich overtuigend plaatsen voor de finale. Proficiat!

Ook een dikke proficiat voor de inzet en de mooie prestaties voor Ko, Nat Phi, Anthe, Bert, Tibo, Olivier, Shakira, Silke, Emilie, Bilal, Yannick en Yokel.

MIS DE FINALE NIET! Die gaat door op donderdag 29 oktober van 12u20 tot 12u40. De leerlingen zijn zich al volop aan het voorbereiden om de overwinning niet uit handen te geven. De leraren ook? Hopelijk kunnen de deelnemers rekenen op heel veel supporters. Dat de beste mogen winnen!

Tekst: Juanita Joly